Fritids

På Sveaskolan finns ett fritids med tre avdelningar; Blomman, Kojan och Kronan. Hit är de barn som har plats på fritids välkomna innan skolan börjar och efter skolans slut.

Kl. 6–17.30

Öppning och stägning sker på Blomman för alla barn.

Dörrarna är låsta fram till kl. 8.15. Ringklocka finns vid Blommans ingång.

Vem kan gå på fritids?

Fritids är till för barn vars vårdnadshavare arbetar eller studerar. De har rätt att vara på fritids under vårdnadshavarens arbetstid eller studier samt under restid till och från arbete och skola.

Grundschema

Vi vill att du fyller i ett schema med uppgifter om vilka tider ditt barn kommer att vara på fritids. Om det blir ändringar i schemat vill vi att du uppdaterar schemat. Det gör det enklare för oss att planera vår verksamhet på bästa sätt.

Här kan du ladda ner och fylla i "Schema vistelsetid för barn i kommunal förskola och fritidshem".länk till annan webbplats

Avdelning

Blomman