Fritids

På Sveaskolan finns ett fritids med två avdelningar; Blomman och Kronan. Hit är de barn som har plats på fritids välkomna innan skolan börjar och efter skolans slut.

Kl. 6–17.30

Öppning och stängning sker på Blomman för alla barn.

Dörrarna är låsta fram till kl. 8.15. Ringklocka finns vid Blommans ingång.

Vem kan gå på fritids?

Fritids är till för barn vars vårdnadshavare arbetar eller studerar. De har rätt att vara på fritids under vårdnadshavarens arbetstid eller studier samt under restid till och från arbete och skola.

Lämna in schema på barnets tider

Lämna in schema via e-skola

Vi vill att du lämnar in ett schema med uppgifter om vilka tider ditt barn kommer att vara på fritids, så kallad vistelsetid. Det gör det enklare för oss att planera vår verksamhet på bästa sätt. Enklast gör du det via e-tjänsten ovan. När du loggat in, välj "Skola 24 – här kan du anmäla frånvaro, se schema, registrera uppgifter till fritids t.ex. vistelsetid". Vill du göra en tillfällig ändring välj "Tillfällig ändring" i Skola24.

För att använda e-tjänsten behöver du Bank-id.

Schemat ska du lämna in senast 14 dagar innan det börjar gälla. Om det blir ändringar i schemat vill vi att du uppdaterar schemat. Även ändringar vill vi ha in senast 14 dagar innan.

Om du saknar Bank-id, kontakta skolexpeditionen 019-21 31 45.

Avdelning

Blomman