Fritids

Sörbyängsskolan har tre fritidsavdelningar. Lillfritids, Mellanfritids och Storfritids.

Öppettider

Vi har öppet mellan 6.30–17.30, finns det behov av andra tider måste du meddela det minst två veckor innan, kontakta rektor.

Grundschema

Vi vill att du fyller i ett schema med uppgifter om vilka tider ditt barn kommer att vara på fritids. Om det blir ändringar i schemat vill vi att du uppdaterar schemat. Det gör det enklare för oss att planera vår verksamhet på bästa sätt.

Här kan du ladda ner och fylla i "Schema vistelsetid för barn i kommunal förskola och fritidshem".länk till annan webbplats

Avdelning

Lillfritids